DE BETUWSE ONDERNEMERSDAG
Communicatieregisseurs* organiseert één keer in de drie jaar de Betuwse Ondernemersdag. Voor dit evenement kunnen alle ondernemers uit de omgeving zich inschrijven om te komen als bezoeker, maar ook als standhouder. Het wordt altijd gigantisch veel bezocht en is echt hét evenement voor de ondernemer.
Dit jaar was er ook een gastspreker, Joseph Oubelkas, die vertelde zijn verhaal over het onterecht veroordeeld te zijn tot 10 jaar cel in Marokko. Mocht je dit verhaal nog niet kennen raden wij je zeker aan om hier een keer naar te kijken, Joseph heeft een boek hierover uitgebracht genaamd: "400 brieven van mijn moeder.".
Tijdens de vorige editie in 2019, heeft Communicatieregisseurs* zelf een aftermovie gemaakt. Dit was naar eigen zeggen: "Niet zo heel best.". Daarom hebben ze ons benaderd om dit jaar de hele dag te filmen.
Wij zijn aanwezig geweest vanaf 11:00 tot 22:00 en hebben alles vastgelegd. We hebben extra beelden geschoten die uiteindelijk niet in de video terecht zijn gekomen, om voor Communicatiereggiseurs* in hun beeldbank te stoppen. 
Het eindresultaat mag er zeker wezen en wie weet zijn we er de volgende keer weer bij!

You may also like

Back to Top