Sinds dat ik Nagel Media ben gestart, wil ik graag eigen producties maken. Ik heb meerdere ideeën en Project Horsepower is er daar een van!
Sinds dat ik klein ben, ben ik al gefascineerd door auto's. Zelf ben ik er niet zo technisch in maar ik kan wel het uiterlijk waarderen. Daarom ben ik met Project Horsepower opzoek naar dikke auto's en wil ik deze mooi in beeld brengen, elke auto op zijn unieke manier.
EPISODE 2: VOLKSWAGEN CADDY MK1
In de tweede aflevering van Project Horsepower duiken we meerdere jaren terug de auto wereld in en zien we de Volkswagen Caddy MK1 van Sjoerd Brouwer. Natuurlijk is dit niet je standaard MK1 Caddy. Zie het bij Project Horsepower en wie weet zit er achter dit ouderwetse wagentje heel wat meer dan je denkt!
EPISODE 1: SEAT LEON CUPRA 280
In aflevering 1 van Project Horsepower hebben we de dikke Seat Leon Cupra van Alwin van Beem. De Cupra is een sportieve wagen uit 2015 met een flink aantal PK's onder de motorkap. Ben jij benieuwd naar de specificaties van deze auto? Kijk dan de video helemaal af! 
OPROEP VOOR AUTO'S
Natuurlijk kan ik niet verwachten dat er gelijk mensen in de rij staan om hun auto in Project Horsepower te zien. Ik heb een oproep gedaan om zo een groep van mensen te bereiken die hieraan mee zouden willen werken!

You may also like

Back to Top