OPERATIE MENTEX
De tweede Editie van de Army Training is onder de naam Operatie Mentex door het leven gegaan. Wij mochten voor deze editie de fotografie en de aftermovie verzorgen. 
Wij hebben het draaiboek doorgestuurd gekregen en zo hebben we ons goed kunnen voorbereiden op wat er komen ging. Na een kort gesprek zijn we erachter gekomen dat er twee punten zijn die centraal staan bij dit evenement, samen werken en hard werken.
Tijdens de intro van het evenement werd ook duidelijk gemaakt aan de militairen dat ze daar niet alleen waren en dat ze het samen moeten doen, anders komt er niks van terecht.
Wij hebben het samen werken, hard werken en het onderlinge plezier vast gelegd op beeld. Eigenaar Marco Brienissen noemde het: "BASE Lifestyle op zijn best.".
DE GRAND OPENING
BASE heeft al heel wat veranderingen en verbouwingen doorstaan. De meest recente is ook gelijk de mooiste naar ons idee. Marco Brienissen wilde een keer niet alle touwtjes zelf in handen hebben dus heeft hij zijn team het laten regelen.
Het team wilde graag een video en foto's hebben van de opening. Natuurlijk hebben wij Petersen Media weer mee gevraagd voor hoogwaardige foto's en zijn wij aan de slag gegaan met de video.
We hebben van te voren samen gezeten en gepraat over waar deze opening eigenlijk voor staat. hier zijn eigenlijk een aantal kernwoorden uitgekomen: Samen zijn, community, gezelschap en inspiratie. Deze kernwoorden heb ik meegenomen in het concept en uiteindelijk doorgevoerd in de video. 
Marco gaf tijdens de opening een mooie speech en we hebben er samen voor gekozen om deze als rode draad door de video te laten lopen.
ADEMHALING ANIMATIE
Marco contacteerde mij of ik niet een animatie kon maken bij een ademhaling oefening. Even wat ideeën op doen en aan de slag dan maar!
YOGA
BASE organiseert al een tijdje Yoga sessies voor de leden van BASE. Ze maakte zelf wel wat foto's en filmpjes voor op social media maar nu ben ik gevraagd om wat professionelere foto's en video's te maken.

You may also like

Back to Top