LOGO RESTYLE
Op 1 juli 2022 bestond ByIrma Kapsalon 5 jaar. Net zoals veel andere bedrijven was Irma toe aan een nieuw logo. Het oude logo, hieronder, kon echt niet meer. Het straalde niet meer uit waar Irma voor staat dus was het hoog nodig.
Irma heeft aan ons gevraagd of wij een strakkere versie van dit logo kunnen maken, wat op twee manieren gebruikt kan worden. Zowel voor de kapsalon, als voor haar bruidsstyling.
We zijn voor een wat klassiekere stijl gegaan, met het oude logo in het hoofd houdend. Het lijkt er erg op alleen ziet het er meer verzorgd uit. Één logo om op twee manieren in te zetten en nog een los beeldmerk voor allebei erbij.
Bruidsstyling shoot
Irma van ByIrma Kapsalon doet naast haar gewone kapsters werkzaamheden ook bruidsstyling. Nu wilde ze hier extra reclame voor maken en hebben we samen een toffe shoot ingepland. 

We hebben met zijn tweeën gezocht naar drie modellen en ik heb daarnaast nog twee mooie locaties uitgezocht. Toen alles vast stond zijn we aan de slag gegaan en wat zijn er gave foto's uitgekomen zeg!

You may also like

Back to Top